/       /       /       /       /   
   /       /       /       /       /   

Instalări panouri fotovoltaice, instalații electice - Acreditat A.N.R.E.

Despre noi

     Specializată in proiectarea si execuția sistemelor fotovoltaice, instalațiilor electrice casnice si industriale, sistemelor de securitate (alarmare la efracție si video), sistemelor de acces si automatizări diverse, SC FROM SECURITY SRL, oferă clienților din Prahova si a județelor limitrofe, servicii de cea mai buna calitate.

     Gama de servicii se adresează tuturor clienților, persoane fizice sau juridice, care doresc sa-si amenajeze, modernizeze sau asigure locuințele la standarde occidentale, aceștia beneficiind de profesionalismul, calitatea lucrărilor si experiența instalatorilor noștri autorizați A.N.R.E. și I.G.P.R. si nu in ultimul rând de preturile mici, fară competitori, practicate de compania noastră.

Gama de servicii este extrem de diversa si acesta includ:

1.Proiectare si instalare sisteme fotovoltaice, întocmire dosar prosumator

2.Proiectare si instalare joasa tensiune, instalare stații încărcare autoturisme electrice

3.Proiectare si instalare curenți slabi

4.Proiectare si instalare sisteme de securitate (video si alarmare la efracție), obținere avize IJP pentru obiectivele cu cerinte speciale

5.Instalare sisteme de alarmare la incendiu

6.Evaluari la risc securitate fizică

FROM SECURITY S.R.L.
Folosim cookies

În vederea îmbunătățirii navigării și a colectării anonime de statistici pentru perfecționare, acest website transmite cookies în calculatorul dvs. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acceptul dvs.